ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Με email: info@chicstyle.gr

Φόρμα αποστολής: Συμπληρώστε την φόρμα αποστολής μηνύματος στον σύνδεσμο «Επικοινωνία».

Με τηλέφωνο: 2310 940 018 (ωράριο λειτουργίας καταστημάτων) και στο 6978 810 614 (Cosmote What’s Up).

Όχι, μπορείτε να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας συμπληρώνοντας μόνο τα απαραίτητα στοιχεία σας σαν απλός επισκέπτης. Αν επιθυμείτε μπορείτε αφού τα συμπληρώσετε να επιλέξετε το κουτάκι «Δημιουργία Λογαριασμού» ώστε να αποθηκευτούν και να είναι έτοιμα για την επόμενη αγορά.

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ:
Αφού διαλέξετε χρώμα και μέγεθος προϊόντος όπου χρειαστεί, πατάτε το κουμπί «ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ». Έπειτα πηγαίνετε πάνω δεξιά στο «ΚΑΛΑΘΙ» και από εκεί επιλέγετε «ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ». Κατόπιν συμπληρώνετε τα απαραίτητα στοιχεία σας και επιλέγετε μέσα από το πλαίσιο «Η ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΑΣ» έναν τρόπο πληρωμής:

ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ, ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ Ή ΠΡΟΠΛΗΡΩΜΕΝΗ ΚΑΡΤΑ: Έχοντας βεβαιωθεί ότι όλα τα στοιχεία για την παραγγελία είναι σωστά πατήστε το κουμπί «ΚΑΝΤΕ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ». Θα μεταφερθείτε αυτόματα στο Paycenter της Τράπεζας Πειραιώς όπου θα συμπληρώσετε τα στοιχεία της κάρτας σας και θα ολοκληρώσετε την παραγγελία.

PAYPAL: Έχοντας βεβαιωθεί ότι όλα τα στοιχεία για την παραγγελία είναι σωστά πατήστε το κουμπί «ΠΡΟΒΕΙΤΕ ΣΤΟ PAYPAL». Από εκεί διαλέγετε αν θα πληρώσετε με τον λογαριασμό σας στο PayPal ή με πιστωτική, χρεωστική και προπληρωμένη κάρτα.

ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ: Έχοντας βεβαιωθεί ότι όλα τα στοιχεία για την παραγγελία είναι σωστά πατήστε το κουμπί «ΚΑΝΤΕ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ». Η πληρωμή θα γίνει στον υπάλληλο της μεταφορικής κατά την παράδοση της παραγγελίας.

ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ: Έχοντας βεβαιωθεί ότι όλα τα στοιχεία για την παραγγελία είναι σωστά πατήστε το κουμπί «ΚΑΝΤΕ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ». Κάνετε την πληρωμή απευθείας στον τραπεζικό μας λογαριασμό. Παρακαλώ χρησιμοποιείστε τον αριθμό παραγγελίας σαν αναφορά πληρωμής. Η παραγγελία σας δεν θα σταλθεί μέχρι το ποσό να εμφανιστεί στον λογαριασμό μας.


ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ:

Τηλεφωνείστε στο 2310 940 018 (ωράριο λειτουργίας καταστημάτων) και στο 6978 810 614 (Cosmote What’s Up).

ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΧΡΕΩΣΗ ΧΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ

Μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας δεν μπορεί να γίνει τροποποίηση ή ακύρωση ηλεκτρονικά. Θα πρέπει να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά το συντομότερο μαζί μας για να βοηθήσουμε.
Τηλέφωνα: 2310 940 018 (ωράριο λειτουργίας καταστημάτων) και στο 6978 810 614 (Cosmote What’s Up).

Ναι ο Φ.Π.Α. συμπεριλαμβάνεται σε όλες τις αναγραφόμενες τιμές.

Πληρωμή με Πιστωτική, Χρεωστική ή Προπληρωμένη Κάρτα: Πληρώστε με τη πιστωτική, χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα σας μέσω του Paycenter της Τράπεζας Πειραιώς.

Paypal: Μπορείτε να πληρώσετε με την πιστωτική ή χρεωστική σας κάρτα άμεσα.

Αντικαταβολή: Πληρώνετε μετρητά στον υπάλληλο της μεταφορικής τη στιγμή της παράδοσης..

Απευθείας Τραπεζική Μεταφορά: Κάνετε την πληρωμή απευθείας στον τραπεζικό μας λογαριασμό. Παρακαλώ χρησιμοποιείστε τον αριθμό παραγγελίας σαν αναφορά πληρωμής. Η παραγγελία σας δεν θα σταλθεί μέχρι το ποσό να εμφανιστεί στον λογαριασμό μας.

ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΧΡΕΩΣΗ ΧΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ

Τα μεταφορικά είναι ΔΩΡΕΑΝ για παραγγελίες άνω των 30€. Για παραγγελίες μικρότερες των 30€ το κόστος αποστολής είναι 4€ για όλη την Ελλάδα.

Οι αποστολές των προϊόντων γίνονται σε όλη την Ελλάδα μέσω ΕΛΤΑ COURIER εντός 1-3 εργάσιμων ημερών.

Πληρωμή με Πιστωτική, Χρεωστική ή Προπληρωμένη Κάρτα

Η διαδικασία της πληρωμής σας αναλαμβάνεται από την Τράπεζα ΠΕΙΡΑΙΩΣ, εξασφαλίζοντας έτσι την απόλυτη ασφάλεια της συναλλαγής σας.
Για την επιπρόσθετη ασφάλεια των ηλεκτρονικών συναλλαγών μέσω πιστωτικών καρτών, αυτές γίνονται με το σύστημα ασφαλείας Winbank Paycenter της Τράπεζας ΠΕΙΡΑΙΩΣ. Έτσι, κατά τη διαδικασία αγοράς μέσω πιστωτικής, αυτόματα ο πελάτης μεταφέρεται σε secure server (ασφαλή διακομιστή) στην υπηρεσία Winbank Paycenter της Τράπεζας ΠΕΙΡΑΙΩΣ. Όλα τα στοιχεία που μεταβιβάζονται ηλεκτρονικά από τον πελάτη (στοιχεία πιστωτικής κάρτας) στην υπηρεσία Winbank Paycenter της Τράπεζας ΠΕΙΡΑΙΩΣ, καθώς και η μεταφορά τους από την Τράπεζα στην VISA ή MasterCard καλύπτονται από τον αλγόριθμο κρυπτογράφησης SSL 128-bit Veri Sign, την πιο ισχυρή κρυπτογράφηση που υπάρχει σήμερα παγκόσμια. Στην περίπτωση αυτή δεν αποθηκεύονται πουθενά τα στοιχεία της κάρτας, παρά μόνο χρησιμοποιούνται κατά την διάρκεια ελέγχου και χρέωσης της. Έτσι οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε με το chicstyle.gr μέσω πιστωτικών καρτών είναι απόλυτα ασφαλείς.
Το chicstyle.gr δε συλλέγει ούτε αποθηκεύει με οποιονδήποτε τρόπο τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας, και για αυτό το λόγο χρειάζεται να τα καταχωρείτε εκ νέου, κάθε φορά που χρησιμοποιείτε την πιστωτική σας κάρτα για συναλλαγές μέσω αυτού του site.

Για την ασφάλεια των συναλλαγών σας μέσω του συστήματος PayCenter της Τράπεζας Πειραιώς, μάθετε περισσότερα εδώ.

Μέσω του συστήματος PayCenter της Τράπεζας Πειραιώς, το ChicStyle υποστηρίζει τα προγράμματα VERIFIED BY VISA και MASTERCARD SECURE για την ασφάλεια των διαδικτυακών συναλλαγών σας. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ.

 

PayPal

Το PayPal, η πλέον διαδεδομένη online υπηρεσία ηλεκτρονικών συναλλαγών, η οποία χρησιμοποιείται για ασφαλείς συναλλαγές στο Internet και αναλαμβάνει να πληρώσει τα ηλεκτρονικά καταστήματα για λογαριασμό σας, χωρίς να απαιτείται η συνεχής παρέμβαση σας σε κάθε βήμα. To Paypal ανήκει στην eBay Inc., τον διαδικτυακό κολοσσό αγοραπωλησιών και στην Ευρώπη λειτουργεί με την εποπτεία της PayPal (Europe) με έδρα το Λουξεμβούργο.

Το Paypal λειτουργεί σαν ένας ενδιάμεσος λογαριασμός σας για τα ηλεκτρονικά καταστήματα και υπηρεσίες με τα οποία συναλλάσσεστε. Αναλαμβάνει την ασφαλή ολοκλήρωση της συναλλαγής χωρίς την δημοσιοποίηση κανενός στοιχείου σας (ονόματος, πιστωτικής κάρτας, κλπ.) στο ηλεκτρονικό κατάστημα, ακριβώς σαν να πληρώνει το Paypal για εσάς.

Οι προδιαγραφές λειτουργίας του Paypal είναι υψηλότατων προδιαγραφών και συνώνυμες της διαδικτυακής ασφάλειας. Οι συναλλαγές μέσω Paypal γίνονται σε πλήρως ασφαλές περιβάλλον με συνεχή χρήση πρωτοκόλλων ασφαλείας SSL και κρυπτογράφησης AES-256bit. Όλες οι σελίδες του Paypal, από την εγγραφή ή σύνδεση του χρήστη μέχρι και τα απλούστερα μηνύματα επιβεβαίωσης, πραγματοποιούνται σε περιβάλλον ασφαλών και κρυπτογραφημένων συνδέσεων και οποιαδήποτε μετάδοση δεδομένων είναι πρακτικά αδύνατον να υποκλαπεί σε πραγματικό χρόνο.

Το Paypal σαν ενδιάμεση πλατφόρμα ηλεκτρονικών συναλλαγών διαθέτει μηχανισμούς παρακολούθησης κάθε συναλλαγής για διάστημα αρκετών μηνών από την έναρξή τους. Ο χρήστης του πέρα από το ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών, έχει στην διάθεσή του την επικοινωνία με προσωπικό υποστήριξης σε περίπτωση προβλήματος, δυνατότητα αμφισβήτησης χρέωσης και επιστροφής χρημάτων.

Το Paypal συναλλάσσεται εκ μέρους σας και η μεταφορά των χρημάτων προς τον λογαριασμό σας στο Paypal, γίνεται με τους εξής τρόπους:

Με σύνδεση πιστωτικής κάρτας: Κάθε φορά που θα κάνετε κάποια αγορά, το Paypal θα χρεώνει την πιστωτική σας κάρτα, χωρίς βέβαια να κοινοποιούνται τα στοιχεία της στον πωλητή/ηλεκτρονικό κατάστημα.

Με σύνδεση χρεωστικής κάρτας: Λειτουργεί όπως και για την πιστωτική, μόνο που κάθε φορά που θα κάνετε κάποια αγορά, το Paypal θα χρεώνει την χρεωστική σας κάρτα και αυτή με τη σειρά της θα τραβάει τα χρήματα από τον τραπεζικό σας λογαριασμό. Σε περίπτωση που ο λογαριασμός σας δεν έχει χρήματα, η συναλλαγή δεν θα μπορέσει να πραγματοποιηθεί, οπότε φροντίστε να υπάρχει επαρκές υπόλοιπο.

Με σύνδεση προπληρωμένης κάρτας: Σε αυτή την περίπτωση, κάθε συναλλαγή αφαιρεί το ανάλογο ποσό από το υπόλοιπο της προπληρωμένης κάρτας και όταν τελειώσουν τα χρήματα, την ξαναγεμίζετε με ότι ποσό θέλετε. Οι προπληρωμένες κάρτες εκδίδονται σε οποιαδήποτε τράπεζα.